Murphys Magic

Nová možnost objednávat přímo z Murphys Magic.

Díky vašim narůstajícím požadavkům ohledně objednání zboží, které v současné době nemáme ve své nabídce, jsme pro vás vytvořili novou možnost, jak získat pro vás doteď nepřístupné produkty.

Na webových stránkách jednoho z našich hlavních dodavatelů https://www.murphysmagic.com/, který má prakticky největší výběr kouzelnických rekvizit, kouzel, triků na DVD a hracích karet, naleznete většinu produktů ze světa kouzel. Pokud si na těchto stránkách vyhlédnete nějaké zboží, můžete postupovat podle níže uvedeného postupu a zboží se dostane až k vám domů a to většinou během týdne až měsíce. U některých produktů se může stát, že nebudou dočasně nebo dlouhodobě na skladě, v tomto případě by byla dodací lhůta samozřejmě delší.

(Předpokládané doručení na vaši adresu je cca 7 pracovních dnů)


Jak postupovat:

1) Na webových stránkách https://www.murphysmagic.com/ si vyberte jakékoli zboží, které Vás zajímá a chcete si ho pořídit. Pokud byste měli zájem o víc kusů stejného produktu nebo více položek, samozřejmě, že to není problém.

2) Na emailovou adresa info@dokonalytrik.cz nám napište Vámi požadované zboží. Stačí vypsat celý název produktu (případně barevnou variantu) nebo vložit do emailu URL adresu produktu. Pokud budete chtít nějaký produkt ve větším množství, nezapomeňte nám napsat počet. Na závěr nám prosím napište způsob, jakým budete chtít zásilku doručit (při objednávce nad 5000 Kč je poštovné po ČR a Slovensku zdarma). Samozřejmě si vámi objednané zboží můžete zdarma vyzvednout u nás na prodejně a zaplatit při převzetí objednávky kartou nebo hotově. Také nám prosím napište způsob platby

CO BY MĚL OBSAHOVAT VÁŠ POŽADAVEK:

  1. Celý název produktu (případně barevnou variantu).
  2. Počet jednotlivých položek (platí při objednání více kusů).
  3. Způsob doručení zboží –PPL, Zásilkovna.
  4. Způsob platby – platba převodem, platba na dobírku při převzetí nebo platba hotově či kartou při vyzvednutí zboží na prodejně.

3) Standardně do 24 hodin od poslání vašeho emailu Vám odpovíme. Napíšeme Vám, kolik by byla přesná cena vaší objednávky rozepsaná po položkách a za jak dlouho by k Vám objednávka přibližně dorazila. Přibližnou cenu produktu si můžete spočítat předem pomocí tohoto výpočtu:

VÝPOČET CENY:

Cenu uvedenou u produktu v dolarech vynásobíte aktuálním kurzem dolaru dle ČNB a připočtete 21% DPH. Výpočet by vypadal takto:

Cena produktu (v dolarech) x kurz ČNB (Kč) x 1,21 (DPH 21%)

Tato cena bude ve většině případů konečnou cenou za vaši objednávku.

V případě objednávky nad 2.000 Kč, vyžadujeme zaplacení 50% zálohy z celkové částky objednávky.

Pokud hodnota vaši objednávky přesáhne 5.000 Kč, je možné se domluvit na individuální slevě na celou objednávku.

4) Pokud nám emailově odsouhlasíte navrženou cenu a lhůtu dodání, stačí nám již pouze zaslat Vaši adresu, pokud budete chtít objednávku doručit až k Vám domů. Objednávku pak můžete zaplatit na dobírku (za tuto službu účtujeme standardních 30 Kč) při převzetí nebo bankovním převodem předem.

5) Po obdržení vámi objednaného zboží Vám ho ihned zašleme a informujeme Vás emailem, že byla Vaše objednávka odeslaná na Vámi uvedenou adresu, případně, že čeká na osobní odběr u nás na prodejně.

Společnost Murphys Magic nabízí také velké množství video download. V tomto případě nebudete muset čekat na naskladnění zboží, ale pouze bankovním převodem zaplatíte dohodnutou (dle výpočtu ceny) stanovenou částku a po připsání peněz na náš účet vám odkaz na vámi objednané video okamžitě zašleme. Online videa se většinou týkají kouzel a triků, které nevyžadují žádnou speciální pomůcku nebo gimik.