Škola Kouzel -1

V prvním díle naší kouzelnické školy se seznamíte s jedním s nejpoužívanějších pohybů karetní magie.

Nová výuková série videí

Ve spojení s obchodem Dokonalý Trik jsme si pro Vás připravili sérii YouTube videí, takový „výukový kurz“, který Vás provede základy karetní magie. Jednotlivá videa na sebe navazují jak obsahem, tak obtížností. Videa obsahují návody jak na pohyby (manipulace), tak i na triky využívající dané pohyby. Na začátku videa jsou rozebrány zdroje – autor dané manipulace či triku, rok prvního vydání, a samozřejmě zdroj (kniha či video). Naším cílem je kromě výuky také rozšíření povědomí o velice naučných knihách a publikacích, které mnoho lidí nezná, avšak pro jejich obsah by měly vejít ve známost.

Prvním videem z tohoto kurzu je tutorial na Double Lift. Jeden z nejpoužívanějších a nejužitečnějších pohybů pro karetní magii. Ve video se věnuji dvěma způsobům, jak double lift provést, tedy spíše jak se do něj dostat. Jedna metoda využívá push-off break, druhá využívá pinky count. Pinky count je věnována ve videu velká pozornost pro jeho velké využití u dalších manipulací.

Doufáme, že se Vám naše videa budou líbit a budou pro Vás užitečná. Dalším videem v řadě je tutorial na „Poslední trik Dr. Daleyho“ (Dr. Daley’s Last Trick).