Ze světa kouzel 02

Druhý díl pravidelného kouzelnického vlogu.

Čtrnáct dní uteklo jako voda a recenze našeho video blogu se opět hlásí o pozornost. Reakce a ohlasy byly obrovské. Všem kteří sdílí a komentují naši práci, děkujeme a vážíme si všech názorů. V tomto díle jsme se rozhodli zapracovat vaše dotazy a přání. Samozřejmě nelze vyslyšet okamžitě všechny, avšak veškeré podněty registrujeme.

Kouzla jsou vybírána na základě vašich podnětů, otázek a rovněž i v závislosti s vycházejícími novinkami. Některé efekty jsou ideální jako kouzla pro začátečníky, nicméně mají obrovský úspěch i mezi profesionáli. Mnoho nových pohledů vám sdělí Jakub Mičín a profesionální kouzelník Pavel Dolejška.

Druhí díl přináší blížší pohled na kouzlo Spider pen Pro, u kterého je rovněž i live prezentace. Další jsou kouzla pro děti, Barvení omalovánek spolu s Dice bomb. Recenze uzavírá skutečně žhavá novinka Paradox card.

Nově vznikla rubrika "Kouzelný slovníček", která se zabývá kouzelnickými pojmy. V tomto díle se dozvíte jasné definice pojmů: GIMIK A REFILL.

Na závěř našeho druhého dílu jsme pro vás připravili soutěž o hodnotné ceny, které jistě ve svých programech můžete využít. Věříme že i druhý díl bude mít veliký úspěch. Držte nám palce, komentujte a sdílejte.  

Mnohokrát děkujeme váš Dokonalý Trik