Ze světa kouzel 05

Speciální díl s hosty, Markem Veřtatem a Prokopem Fifaldou. 

Pátý díl pořadu "Ze světa kouzel" byl pojat trochu více speciálně. Tentokrát jsme si do pořadu pozvali hosty z kouzelnického kroužku, který vede profesionální kouzelník Pavel Dolejška.

Kroužek, takto pojatý nemá v české republice obdoby a obchody Dokonalý Trik a Magic Store, tento kroužek podporují. Tyto obchody poskytují členům tohoto kouzelnického kroužku slevy na rekvizity a rovněž pomáhají zprostředkovávat a pořizovat nejrůznější kouzelnické potřeby a kouzelnické pomůcky.

V tomto pátem díle uvidíte, Marka Veřtata a Prokopa Fifaldu. Kluci už několik let kouzlí v kouzelnickém kroužku pod odborným vedením Pavla. Jedná se o skutečně budoucí generaci kouzelníků, kteří by toto řemeslo respektive umění mohli šířit dále a zdokonalovávat triky a kouzla.

Marek Veřtat Vám předvede Switch box, zakoupený přímo v prodejně Dokonalého Triku. Dozvíte se přednosti a důvody, které vedli Marka ke koupi této kouzelnické pomůcky. 

Druhým hostem je Prokop Fifalda, který si k recenzi připravil svůj oblíbený trik Cell out, který můžete zakoupit přímo zde. Prokop rovněž kouzlí v kouzelnickém kroužku a také se podělí o své zkušenosti s Cell out, který můžeme řadit mezi jednoduchá kouzla pro začátečníky.

Moderátor Kuba Mičín si připravil ke zrecenzovaní jeden z nejlepších triků vůbec. Jedná se o skutečný zázrak, ideální pro všechny kouzelníky i začátečníky - Invisible Deck. Uvidíte jak živou ukázku, tak video trailer v podání kouzelníka a baviče Justina Credibla.

Rubriku Kouzelný slovníček jsme tentokrát přenechali v režii hostů. Ti Vás seznámí s pojmem double lift a kouzelný kufřík :). Nechybí ani tradiční soutěž, tentokrát je pro nás mimo odběrů a komentářů důležitý Instagram . vyhrát můžete kouzla Mental Pohotography Deck a SHINAG  od Shin Lima.

Přejeme příjemnou podívanou :)