Ze světa kouzel 06

Dnes budeme recenzovat i novinku od Crisse Angela.

Po drobných technických problémech se nám podařilo zveřejnit i 6 díl pořadu ze světa kouzel. Jsme rádi, že pořad má čím dál širší základnu kouzelníků a milovníků moderní magie. Kouzla, která dneska uvidíte, se rozhodně řadí mezi jednoduchá kouzla pro začátečníky a dokonce i profesionály - v případě efektu Phantom Deck.

V šestém díle vám Pavel s Kubou doslova odhalí všechny detaily, které můžete obdržet v novince, kterou přináší Criss Angel. Jedná se o nejnovější kouzelnický set z řady produktů Crisse Angela. Tento kouzelnický set nahrazuje velice oblíbenou verzi Platinum magic set, kterou jste kdysi v našem obchodě mohli koupit. Pokud přemýšlíte o hezkém dárku, či si chcete za málo peněz zakoupit hodně triků, je toto ideální volba. 

Druhý trik v pořadí uvidíte jeden z nejstarších kouzelnických efektů. Jedná se o Kouzla s čínskými kruhy. Profesionální kouzelník Pavel Dolejška Vám předvede perfektní live ukázku. Uvidíte různé variace čínských kruhů, které můžete nalézt jednak u nás nebo přímo na www.magicstore.cz .

Jako třetí trik jsme vybrali doslova dech beroucí Phantom Deck. Jedná se o dražší kouzlo, avšak tak skvělé, že jej můžeme pouze doporučit. Efekt doslova zmrazí diváky. Jedná se o variantu Omni decku, kterou upravil a rutinu vylepšil samotný Joshua Jey.

Samozřejmě opět nemůže chybět ani kouzelný slovníček, do kterého jsme zapracovali vaše dotazy. V této rubrice se budeme zabývat jednak různými verzemi karet - Blank face, Blank Back apod. a v druhé části vám Pavel blíže sdělí, jak by kouzelník měl začínat a co dělat.

Soutěžit opět můžete o hodnotné ceny, které pro Vás připravil Dokonalý Trik ve spolupráci s obchodem MagicStore.CZ.

Likujte nás odebírejte nás na kanále youtube a rovněž nás sledujte nově na Instagramu. Děkujeme za jakoukoli zpětnou vazbu a podporu.


ŠESTÝ DÍL