Ze světa kouzel 14

Karetní triky Transporter a Rejoined

Dnešní díl navštíví speciální host a představíme vám triky Rejoined a Transporter.

První trik se nazývá Rejoined (znovu spojený) neboli první registrované partnerství live, jak vtipně dodává Kuba. Jedná se o spojení roztržené karty přímo před zraky diváka, který si pak může scelenou kartu nechat jako suvenýr. V balení obdržíte dostatečnou zásobu gimiků, která vám vystačí na 60 představení. Tento trik je ideální pro páry, kdy jim zbyde od kouzelníka krásný romantický suvenýr. Řadí se mezi špičku kouzlech, které využívají trhání karty a tomu i odpovídá hodnocení 92%.

Jako další vám představíme trojici rekvizit v ceně 299,- korun. Jedná se o Tiskárnu na peníze, Pero skrz bankovku a Levitující zápalka. Všechno to jsou jednoduchá kouzla vhodná pro děti a začátečníky. Běžného diváka přitom velmi ohromí. Tyto rekvizity jsou na trhu už desítky let a rozhodně neomrzí. Jedná se o základy magie, které můžou využívat i profesionální kouzelníci. Tato sada obdržela hodnocení 81%.

Poslední dnešní trik je Transporter od známého kouzelníka Jushua Jay. Všechny triky, které vytvořil, jsou většinou velice populární a praktické pro běžné použití. Trik Transporter, jak už valstně svým názvem napovídá, vám umožní transportovat kartu z balíčku do vaší peněženky a to díky speciálnímu gimiku, který je součástí balení. Vše navíc doprovází kartička tajemného kouzelnického klubu, na které je v angličtině napsáno, že každý člen tohoto klubu je povinen předvést na požádání divákem nějaký kouzelnický trik. Hodnocení 89%.

Dnešní slovníček nám představí pojmy Parlour/Parlor a Table Hop. Ceny v dnešní díle jsou Card-toon deck 2 a Úžasná kouzla s míčky.


ČTRNÁCTÝ DÍL