Ze světa kouzel 16

Triky, které jsou delší dobu na trhu.

Dnes vám představíme triky, které jsou již delší dobu na trhu a pokusíme se je pro vás oživit a přiblížit je vám.

První karetní trik se nazývá Wave. Jedná se o přemisťování nakreslených symbolů nebo roztržené nálepky na kartě. To vše vám umožní speciální gimiková karta, kterou obdržíte společně s DVD. Kartu můžete využít pouze k jednomu způsobu provedení, které vám již zůstane na gimiku. Trik je využitelný především v mikromagii a můžete být i obklopeni diváky. Sympatické je to, že můžete využít variantu, která se vám nejvíce líbí, a v tomto máte volné pole působnosti. Případně si můžete vymyslet nějakou vlastní variantu tohoto efektu. Hodnocení 77%.

Další z efektů se nazývá Closure. Vypůjčený prsten od diváka se vám objeví pod tričkem na řetízku. Divák neuvěří vlastním očím. Prsten se mu přímo zhmotní pod rukou, kterou má umístěnou na hrudi kouzelníka. Součástí balení je DVD, dva řetízky a speciální gimik. Trik má delší dobu přípravy a není ho možné opakovat znovu před divákem. Naproti tomu můžete trik předvádět v obklopení diváky. Kvůli obtížnosti triku není vhodný pro začátečníky. Tento efekt je ideální na svatbu a pobavení svatebčanů. Hodnocení 75%.

Poslední představeným trikem dnešního dílu je kouzlo Zener Tech, které využívá karty se symboly nazývané ESP karty. Divák dokáže přesně určit, která karta je která. Podle Pavla a Kuby je tento trik z naší trojice nejlepší a je podle nich škoda, že není tak známý a víc se neprodává. Trik má geniální nápad a jednoduché provedení, které budete schopni se perfektně naučit do jedné hodiny. V balení obdržíte několik normálních a několik gimikových ESP karet s výukovým DVD a lepítky a to vše je dodáno ve velmi elegantním obalu. Trik nelze okamžitě opakovat. Pokud ale porovnáme cenu a výkon, tak je tento trik naprosto úžasný s hodnocením 93%.

V dnešním slovníčku se dozvíte co to jsou Cups and Balls a naučíte se speciální označení karty v balíčku. Cena pro dnešní díl je neviditelný balíček – Invisible deck.


ŠESTNÁCTÝ DÍL