Aukce kouzel

Podmínky účasti na online aukci jsou popsány v članku.

ONLINE (YOUTUBE) AUKCE KOUZELNICKÝCH REKVIZIT – PODMÍNKY ÚČASTI

O co se jedná:

Dokonalý trik shromáždil od několika profesionálních kouzelníků rekvizity a triky, které daný umělec nevyužívá ve svém repertoáru. Čeští kouzelníci chtějí tyto pomůcky prostřednictvím naší aukce nabídnout dalším zájemcům. Online aukce bude probíhat klasickým způsobem, kdy kupující s nejvyšším příhozem/nabídkou vyhrává nabízený produkt. 

Kde proběhne aukce:

Aukce bude probíhat online na našem Youtube kanále Dokonalý trik. (http://bit.ly/YoutubeDokonalýTrik)

Kdy se aukce uskuteční:

Dražba bude probíhat 29. 5. 2020 od 19 hodin.

Jak se registrovat do aukce:

Pokud se chcete účastnit dražby, je nutné se jednoduše registrovat. Pošlete email na adresu eshop@dokonalytrik.cz s těmito informacemi:

  1. Jméno a příjmení
  2. Adresa pro případné zaslání vydražené položky
  3. Telefon
  4. Vaše přezdívka na Youtube, pod kterou se budete účastnit dražby.

Každému řádně přihlášenému účastníkovi zašleme do emailu katalog s rekvizitami, které se budou dražit. Tento katalog bude dostupný také na Facebooku a Instagramu Dokonalý trik.

Jak bude aukce probíhat:

Během živého přenosu aukce bude každá rekvizita rychle předvedena, a to v pořadí dle katalogových čísel. Bude krátce pohovořeno o jejím stavu a poté bude dražena. Při aukci není prostor pro dotazy, všechny informace rádi poskytneme zájemcům předem.

Jak se bude přihazovat a dražit:

Po zahájení dražby se spustí odpočet 1 minuty. V tuto chvíli všichni, kteří se účastní dražby, mohou dávat do live chatu své nabídky. Nejvyšší příhoz (nabídka) po uplynutí 1 minuty vítězí v dražbě.

Co se stane, když vydražím položku:

Když vydražíte položku/y, budete po ukončení aukce kontaktováni se shrnutím vaší objednávky (vydražených produktů) a celkovou cenou. Výslednou částku je nutné zaplatit bankovním převodem, nebo kartou přes online platební bránu, do 24 hodin od obdržení emailu s platebními informacemi. Platbu lze potvrdit zasláním kopie potvrzení o platbě (platebního příkazu).

Doporučení před aukcí

  • Aktuální fotografie rekvizit naleznete v katalogu. Pokud budete chtít bližší informace, neváhejte nás kontaktovat na adrese eshop@dokonalytrik.cz.
  • Vyvolávací cena = nejmenší cena, za kterou je možné rekvizitu vydražit.
  • Prosíme, zapojte se do aukce s rozmyslem, že chcete danou rekvizitu skutečně vydražit.
  • Jedná se o seriózní aukci. Přistupujte k tomu, prosím, patřičným způsobem – není žádoucí vydražit rekvizitu a následně si ji nepřevzít. Pokud se tak stane, bude Vám znemožněn přístup do případných budoucích aukcí.
  • Přihazujte dle vlastních finančních možností – „nesmyslné nabídky“ nebudou respektovány.
  • Konečná cena vydraženého produktu nezahrnuje náklady na poštovné. Poštovné činí 120 Kč. Zboží bude zasláno prostřednictvím kurýrní služby DPD.
  • Každý dražitel může vydražit více položek.
  • Každá položka je funkční a její stav je uveden v katalogu. Na produkty se nevztahuje záruka a ani je nelze vrátit.
  • Každý dražitel se přihlášením do aukce zavazuje, že četl tyto podmínky a souhlasí s nimi.

Dražitelé si vyhrazují právo na změnu - zrušení aukce či příhozu. 

Hodně štěstí při aukci!