Iluzionista SHOW

Odtrhněte se od obrazovky a zažijte živou zábavu jako nikdy předtím s show ILUZIONISTA – večer plný nemožných iluzí a velkolepých speciálních efektů. Diváky a kritiky popisovaný jako neuvěřitelná podívaná, která zaujme diváky všech věkových kategorií. Pavel Dolejška zde prezentuje originální a fenomenální iluze světové úrovně.


ILUZIONISTA show je působivá událost, která změní život, zasáhne do myslí a srdcí diváků, a vezme je na místo, kde se plní přání. Pavel Dolejška ukazuje svůj nevšední styl humoru, proráží v ILUZIONISTA show novou cestu a posouvá své umění do velkolepé, ale důvěrné, osobní a přesto univerzální dimenze pro večer plný zázraků, na který nezapomenete.

Pavel Dolejška říká: “Rozdíl v mé magii spočívá v tom, že přináší skutečné emoce na živou scénu a že není generována počítačem ani speciálními efekty. Na mých show jsou lidé v každém věku – magie je univerzální umělecká forma bez jakýchkoli bariér. Schopnost ohromit a vytvořit pocit dětského úžasu u publika, a to i bez ohledu na věk, je pro mě základní kámen magického umění. Věřím, že děti se pořád chtějí stát kouzelníky. Na mých vystoupeních potkávám mnoho malých diváků, kteří se se mnou setkávají po představení a říkají mi, že jejich snem je jednoho dne vystoupit na jevišti jako „Pavel Dolejška“.”


Nenechte si ujít tuto neuvěřitelnou show, kde pobavíte celou rodinu a uvidíte, proč se diváci vracejí, aby znovu a znovu viděli jednu z největších koncertních kouzelnických show v ČR a na Slovensku. Vstupenky na show ILUZIONISTA již brzy v prodeji. Sledujte místa a termíny kde se show objeví. Neváhejte pořídit vstupenky dříve, než zmizí!