Show Iluzionista

Čtvrtek 31.10. byl dnem, kdy se konala kouzelnická show Iluzionista.

Ve čtvrtek 31.10. se v Divadle Na Fidlovačce uskutečnila velkolepá kouzelnická show Iluzionista Pavla Dolejšky. Tato na českém území jedinečná show vzbudila obrovský zájem, a bylo to vidět na plném hledišti.

Show Iluzionista začala zostra, velice efektním objevením, respektive Pavlovým nástupem. V nastoleném trendu se odehrávala celá show. Vše probíhalo ve velkém tempu, jeden efekt střídal druhý. Diváky kromě předvedených kouzel bavil i Pavlův skvělý smysl pro humor.

Diváci měli možnost naživo shlédnout nespočet na jedničku předvedených triků a iluzí. Mezi nimi byly takové klasiky jako Čínské kruhy či Měnící pytlík v netradičním provedení. Pavel ale také předvedl mnoha nových, moderních efektů, jako Balance či samorozvěcující se žárovku. Celé vystoupení bylo završeno dechberoucím efektem, kdy divaččina bota skončila uvězněná uprostřed obrovské kostky ledu.

I přes celkovou délku 3 hodin byla show po celou dobu nesmírně zábavná a poutavá, neobjevovala se hluchá místa či nudné pasáže. Pavla během show doplnilo duet Flaškinet a populární zpěvačka Leona Machálková.

Rozhodně doporučujeme navštívit případnou další Pavlovu show, určitě nebudete zklamáni.