Ze světa kouzel 01

Premiérovi díl českých video recenzí o kouzlech.

Dlouho očekávaný kouzelnický projekt je konečně spuštěn.

Rádi bychom vám představili nový pořad, který nemá v ČR obdoby. Jedná se o projekt, který je inspirován podobnými zahraničními kouzelnickými projekty.

Co vás bude čekat?

Každých 14 dní, tedy dvakrát do měsíce vždy ve středu, vyjde nový díl pořadu „Ze světa kouzel“. Tímto pořadem vás budou provázet zkušení kouzelníci, s mnohaletou praxí – Pavel Dolejška a Jakub Mičín.

V každém dílu uvidíte různá kouzla, ať už novinky, nebo vámi požadované kouzelnické triky k zrecenzování. Pavel Dolejška a Jakub Mičín vždy poodhalí roušku tajemství těchto triků. Kromě poodhalení vždy přinesou ty nejdůležitější informace k daným trikům, zda je efekt praktický, jeho obtížnost, zda odpovídá trailer skutečnosti, či zda je kouzlo do reálu použitelné.

Tyto a další otázky vám moderátoři odhalí a odhalí skutečné přednosti a skutečné případné nevýhody. Díky tomu naleznete mnohem lépe trik, který je skutečně vhodný pro vás.

Oba moderátoři mají k dispozici škálu, na které hodnotí každý recenzovaný trik.  Vždy vidíte, na kolik moderátoři hodnotí různá kouzla.

Uvidíte nejen jednoduchá kouzla ale i skutečně profesionální a špičkové efekty. Mimo jiné se bude pořad snažit recenzovat nejnovější kouzelnické triky, které právě vychází.

Součástí pořadu jsou i soutěže, těšte se a vyhrávejte kvalitní ceny, které věnují sponzoři pořadu www.dokonalytrik.cz a www.magicstore.cz

Nenechte si ujít nejnovější díly a odebírejte zde na youtube kanále Dokonalého Triku,  likujte, komentujte a sdílejte. Veškeré komentáře a zpětné vazby nám pomůžou v dalším rozvoji pořadu.

Závěrem bychom vám rádi popřáli – užijte si to.