Ze světa kouzel 09

 Edge, Invisible card a geniální Sleeper

V tomto díle vám představíme tři velice zajímavé a vizuální karetní triky. Pokud jste tedy karetní nadšenci, tak se na tento díl určitě podívejte. Nyní vám ve stručnosti shrneme, co na vás ve videu čeká.

První z triků je Edge, který je velmi vizuální. Na hraně karetního balíčku se začne objevovat divákem vybraná karta nebo jiný text, většinou předpověď nějakého divákova výběru. Opravdu se nejedná o žádnou fotomontáž. Kouzlo ve skutečnosti takto funguje. K DVD obdržíte speciálně upravený balíček karet, který již bude otevřený, tak se toho prosím neděste. Firma Theory karty speciálně upravuje a již krabičku znova nezalepuje, takže je obdržíte s poručenou pečetí. Tento trik je trochu specifický v tom, že někomu se jeho provedení může opravdu líbit, ale někdo zase nemusí celý princip shledat moc použitelný pro jeho rutiny. Tento trik získal v průměru od Pavla a Kuby 74%

Další z triků je Invisible card. Tento efekt je trochu dražší a někoho může nadchnout svým provedením. Je totiž velice jednoduché a navedení diváka je velice nenucené a elegantní. Pokud ale již s kartami nějakou chvíli kouzlíte, tak byste možná byli schopni předvést tento trik ještě v čistějším provedení. Společně s odkazem na výukové video obdržíte gimik, který vám umožní provést celý trik. Vše dodáváme v malé černé krabičce. Tento trik dostal od Kuby a Pavla rovných 60%.

Poslední trik je dle mínění Pavla a Kuby opravdová špička. V průměru obdržel 91%, což je velmi vysoké hodnocení. Trik Sleeper je opravdu univerzální. Můžete ho používat v mnoha různých variantách provedení v nespočtu rutin. V balení obdržíte gimik, který vám umožní provádět tento malý zázrak. Balíček karet máte přitom vlastní. Což je velký rozdíl oproti jiným balíčkům Rising card (Stoupající karta). Trik můžete navíc provádět i v divákových rukách. Tomuto triku je opravdu málo co vytknout. Podívejte se sami.

Na závěr vás Pavel s Kubou seznámí, kde se vůbec můžete naučit kouzla a triky. Seznámí vás se základní literaturou, naučí vás, jak si vybrat správné výukové video a také zmíní kouzelnické kroužky. V dnešním díle budou jako ceny hrací karty NOC fialové a trik Věž z kostek.


DEVÁTÝ DÍL