Ze světa kouzel 17

End of My Rope, TV Card Frame a Ringtone

V dnešním díle uvidíte jeden karetní trik, jeden trik s mobilem a provazovou magii.

První trik je provazový s názvem End of My Rope. Jedná se o velice vizuální efekt, kdy divák přestřihne provaz, který je několikrát stočen, kouzelník ho poté vyhodí do vzduchu a provaz se zázračně scelí. Po zakoupení triku obdržíte pouze DVD s výukovým videem o délce 100 minut. Naučíte se několik variant provedení úplně do nejjemnějších detailů, jak s gimikovým provazem, tak i bez gimiků se zcela normálním provazem. Rutina je vhodnější na jeviště, především jako zakončení vystoupení s provazy a je vhodná i pro začátečníky. Hodnocení 77%.

Dále vám představíme vámi velmi žádanou recenzi TV Card Frame. Pomůcka, která vám umožní nechat objevit divákovu vybranou kartu mezi dvěma plexiskly. Součástí celé rekvizity jsou dvě obyčejná průhledná plexiskla, rámeček, do kterého zasazujete plexisklo. Trik je ideální pro začátečníky, ale ocení ho i profesionálové. S menší úpravou můžete nechat objevit mezi plexiskly i divákovu podepsanou kartu, nebo můžete kartu jednoduše divákovi vnutit. Mechanismus celého zařízení je jednoduchý, ale může být i elektronický na dálkové ovládání. Celý efekt je vhodnější na parket nebo jeviště, případně ho můžete využít i v mikromagickém představení. Hodnocení 87%.

Posledním představovaným efektem je Ringtone, který vám umožní nastavit divákem zvolenou skladbu jako jeho vyzváněcí melodii do jeho mobilu. Pavel s Kubou na tomto triku našli několik úskalí, které trochu srážejí celou praktičnost tohoto triku. V balení obdržíte DVD a elektronický gimik, který vám umožní udělat tento zázrak. Trik je vhodný na ulici mezi lidi. Teoreticky funguje na všechny telefony, ale úplně to tak neplatí. To stejné se dá říci i o skladbě, která pak na divákově telefonu vyzvání. Hodnocení 71%.

Ve slovníčku vám představíme samotné produkce kouzelnických triků a jak fungují. Jako ceny můžete v tomto díle vyhrát hrací karty Arcane a Červíka Wigglyho.

 


SEDMNÁCTÝ DÍL