Ze světa kouzel 19

Novinky z produkce Theory11

V dnešním díle vám Pavel s Kubou představí dvě žhavé a suprové novinky z produkce Theory11.

První z triků, které bychom vám rádi představili, je Chaos. A jak může název napovědět, tak tento trik vám umožní seřadit zamíchaný balíček do pořadí podle hodnot a barev. Divák neuvěří, co viděl. Navíc se bude část rutiny odehrávat přímo v divákových rukách. Za tímto zázrakem stojí produkce Theory11 a v balení obdržíte upravený balíček Bicycle Mandolin back, na kterém je použito několik úprav. Efekt má dvě části, každá se svým vyvrcholením. Trik je vhodný spíše na stůl s podložkou, kdy můžete krásně rozhrnovat všechny karty. Balíček již nevyužijete k jinému kouzlu. Co se týče interakce s diváky, tak je tento efekt velmi silný a zaslouží si 84%.

Další efekt se nazývá Bunko Bet a Pavel v tomto díle předvádí moc pěkné provedení tohoto triku s hezkým příběhem a hlavně neuvěřitelným zakončením. Tento karetní trik se podobá českým skořápkám. Vsázíte si na jednu jinak barevnou kartu a musíte ji najít mezi dalšími dvěma. Bohužel tu svojí kartu nikdy netrefíte a no konci vás čeká nemilé překvapení. V balení obdržíte DVD s čtyřmi kartami a pouzdrem. Trik se řadí mezi jeden z nejpopulárnějších a přitom diváka neuvěřitelně ohromí. Nezabírá žádné místo a můžete ho předvádět prakticky kdekoliv pro univerzální publikum. Pro předvedení musíte znát základní kouzelnické manipulace jako je double lift a podobně. Klasika, která nikdy nezklame, si odnáší i velice slušné hodnocení 89%.

Jako poslední a velice efektní trik vám Kuba s Pavlem představí trik Odyssey, kdy kouzelníkovi přeskakuje prsten z prstu na prst a dokonce i z jedné ruky na druhou. Krabička, kterou obdržíte po zakoupení produktu, obsahuje odkaz na výukové video a dva černé prsteny. Jeden je upravený a jeden je zcela obyčejný. Na samotném videu se naučíte několik rutin, které pak budete moci předvádět, navíc můžete vymyslet další rutiny. Samotná velikost prstenu by měla být větší, než standardně nosíte, minimálně o jednu velikost. Náročnost není moc obtížná a trik se dokážete naučit v relativně krátké době. Podle Kuby je to nejlepší efekt s prstenem, který zná. Tento efekt dopadl v naší recenzi bravurně s vysokým hodnocením 94%.

Ve slovníčku se dozvíte něco více o gimikových kartách a zvláště zajímavou informaci o žolíkových kartách Bicycle Mandolin. V soutěži dnes máme hrací karty Keeper.


DEVATENÁCTÝ DÍL